Expedierea coletului dumneavoastră

La www.sculediy.ro taxele de transport sunt mici: livrarea prin curier rapid in urmatoarea zi lucratoare costa numai 19,5 lei, pret ce include TVA si taxe de plata ramburs, pentru localitatile cuprinse in aria de acoperire a serviciului de curierat rapid. Pentru alte localitati, se calculeaza si taxeaza kilometri exteriori care se adauga costului de livrare.

Livrarea prin curieri rapizi dureaza 1-2 zile lucratoare in orasele mari.

Livram si cu Posta Romana la pret de 14,5 RON pret ce include TVA si taxe de plata ramburs, pentru localitatile cuprinse in aria de acoperire a serviciului. Pretul acesta este valabil in limita unui colet de 1-2 kg avand un volum rezonabil si care sa poata fii acceptat la livrare de Posta Romana. Livrarea cu Posta Romana poate dura pana la 5-8 zile lucratoare in functie de multi factori, aceasta estimare este bazata pe experienta de pana acum.

Livrarea este GRATUITA pentru comenzile mai mari de 500 de lei, pentru localitatile cuprinse in aria de acoperire a serviciului de curierat rapid. Pentru alte localitati, se calculeaza si taxeaza kilometri exteriori.

Comenzile efectuate vineri se livreaza luni sau sambata daca clientii solicita aceasta si curierul poate face livrarea.

Livrarea se face NUMAI pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid si a Postei Romane.

La primirea coletului, va rugam sa verificati integritatea ambalajului, precum si prezenta facturii fiscale.

Produsele sunt ambalate in cutii de carton, sigilate si asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare; Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea si continutul unor colete le poti face in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare impreuna cu agentul de curierat. In cazuri severe se poate refuza integral primirea si plata coletului;